Share

postheadericon Beogradski Igrački Centar

BIC - "Kuća za svu našu decu"

Beogradski Igracki Centar- Udruženje građana, ljubitelja plesa i muzike, je osnovano 2004. godine sa sedistem u ulici Antifašistike borbe 71a, Novi Beograd.
Idejni tvorci Beogradskog Igračkog Centra su Dušanka Dekić Alijević Beba i Jovanka Keser Lola, poznatije široj javnosti kao deo kreativnog tima poznatog vokalno-plesnog sastava Beat Street,sa Husom i Ljubom kao frontmenima grupe.
Danas u BICu funkcioniše veliki broj članova koji su svoj rad posvetili razvoju umetnosti i kreativnom radu sa decom i mladima.
Prvenstveno,ideja nam je razvoj slobodne umetnosti,i celokupne kreativne ideje i smisla nastupa i prezentacije nečijeg rada.
Na časovima vas učimo show dance, hip hop, street dance i pratimo trendove modernog razvoja pravaca u plesu.

Sanja Vukas- instruktor

Rođena 24.01.1990. u Beogradu. Diplomirani ekonomista. Sa 7 godina počela da trenirala košarku i tenis, ali sa 10 bira moderan ples i upisuje se u PK “Elyte” gde ostaje dve godine, odakle prelazi u PK “FX”.

U 2004. nastavlja sa radom u umetničkoj školi “UMS” gde ostaje narednih pet godina. 2009. prelazi u Beogradski Igrački Centar, a već naredne godine postaje stariji asistent.

Učestvovala na mnogim takmičenjima sa svojom grupom (drzavno takmicenje ASDU, “Uhvati Ritam”, Amik..), projektima (“Srbija U Ritmu Evrope” gde drzi časove modernog plesa deci u osnovnim školama I kulturnim centrima širom Srbije, kao i u organizaciji “Hajde da..” gde učestvuje u inkluziji gluvih I nagluvih osoba iz Srbije, Hvatske I Slovenije) i nastupima (Koncert “Vesele 90e” u Areni, MJ Tribute na Uscu na Beer Festu, koncert Dragane Mirković, emisije “VIP room”, “Bravo show”….)


VIŠE O BIC-U klikom OVDE

TERMINI

Subota i Nedelja

od 11.00 do 12.00 h-osnovci

od 12.00 do 13.00- srednjoskolci




Posete sajtu
129020
DanasDanas34
JučeJuče18
NedeljnoNedeljno52
MesečnoMesečno547
UkupnoUkupno129020
prijatelji
    
Translate
|