Share

postheadericon Pilates Combos methoda - instruktor Danijela

ISTEZANJE, VIDEO OVDE

VIDEO  TRENINGA KLIKOM OVDE

VIDEO INDIVIDUALNOG TRENINGA OVDE

P R O G R A M PILATES antistres COMBOS METHOD (termini utorkom i četvrtkom od 20.00, nedeljom od 19.00), odnosno kombinovanog pilatesa zadovoljava sve standarde modernog pilatesa i prilagodjen je različitim starosnim dobima. Combos method podrazumeva spoj različitih stilova pilatesa, najčešće Mat, Windsor, Stott i klasičnog pilatesa a koriste se i različiti rekviziti kao lopte, rastegljive vijače, pilates Bat, bućice,steperi i dr.

Program je svetski aktuelan i podrazumeva stalne inovacije i praćenje novih standarda i metoda vežbanja

 


Pilates Combos Method je jedinstven metod,osmišljen od tima naših instruktora i jedino ga primenjujemo mi, na našim časovima

U tri treninga nedeljno primenjujemo kombinacije vežbi različitog intenziteta, tako da ćete se na jednom treningu verovatno dosta oznojiti a na drugom dosta relaksirati. Primenom vežbi različitog intenziteta doprinosimo i boljem zdravstvenom stanju vežbača a i lepšoj figuri

U programu Pilates Combos Methoda, jednom nedeljno, uključuje se Thai Chi.

Thai chi je poseban vid vežbanja, nastao na dalekom Istoku.Nekada primenjivan kao borilačka veština ogleda se u harmoničnom i uravnoteženom nizu pokreta i kretanja.Thai chi u pilatesu  kombinuje se sa kung fu ’’plesom’’ i dobija se spoj vežbi kojima se postiže specifična mišićna snaga i fleksibilnost mišića i zglobova.

Naučićemo da postanemo lagane, gipke i snažne, da se krećemo celim telom, slobodno i u skladu sa zakonima i energijama prirode.


PILATES- snimak sa casa

Pilates  pozitivno utiče na telesnu i duhovnu snagu, samodisciplinu, istrajnost...nakon časa pilatesa sigurno ćete otići kući sa drugačijom vrstom raspoloženja.

Rad sa vežbačima u grupi je individualizovan pa je time omogućeno da različite starosne dobi vežbaju istovremeno. Čas traje 60 min.

Pre početka vežbanja pilatesa obratite se instruktorki kako bi ona upoznala vaše želje, potrebe ili eventualne prepreke u ostvarivanju vaših ciljeva.
Svi znamo da je potrebno vreme za postizanje onog što želimo, ali treba razmisliti i o tome  da je uzrok gojaznosti, kao najčešći razlog zbog kojeg žene vežbaju,i u umu koliko i u telu...

TERMINI

Utorak

od 20.00 do 21.00 h

Četvrtak

od 20.00 do 21.00 h

Nedelja

od 19.00 do 20.00 h

(Autori teksta instruktor Pilates  Combos Methoda Danijela Ovuka i Bojana Dančula prof.srpskog  jezika i dugogodišnji vežbač)

OVDE MOŽETE PREUZETI ON LINE PRISTUPNICU ODŠTAMPATI I DONETI U STUDIO.Pristupnicu inače popunjavate prilikom učlanjenja


 

USKORO NOVI STIL PILATESA!!

Posete sajtu
129010
DanasDanas24
JučeJuče18
NedeljnoNedeljno42
MesečnoMesečno537
UkupnoUkupno129010
prijatelji
    
Translate
|