Share

postheadericon High Low Aerobik- instruktor Milica

P R O G R A M  High Low  Aerobika (termini utorkom, četvrtkom od 21.00 i nedeljom od 20.00) predstavlja kombinaciju periodično smenjujućih koraka visokog (high ili hi) i niskog (low) intenziteta.

1.SNIMAK SA TRENINGA POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

2.SNIMAK SA TRENINGA POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

3.SNIMAK SA TRENINGA POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

Hi koraci su sve vrste pokreta u kojima su u jednom trenutku obe noge u vazduhu, npr. trčanje u mestu, trčanja po prostoru, sunožni skokovi, makazice, raznožno-sunožni skokovi, itd... Hi koraci su povezani koreografski, sa tim da koreografije nisu komplikovane već sadrže nekoliko elemenata koje nije teško savladati. U koreografiji su namenski pokreti koji angažuju one grupe mišića koje je instruktorka predvidela da se više vežbaju na času.
Low koraci su sve vrste pokreta u kojima je uvek jedna noga u kontaktu sa tlom, npr. kružni korak, osnovni(basic) korak, V korak, A korak, plije, dodir-korak, odnoženja, itd... Trajanje je oko 30 min., nakon čega slede vežbe jačanja celokupne muskulature (total body toning) ili samo nekim mišićnih grupa (local body toning).

Čas se obavezno završava statičkim istezanjem i opuštanjem celog tela sa posebnim akcentom na mišiće koji su prethodno angažovani na treningu.

Za one koji žele trening visokog intenziteta High low Mix aerobik je pravi izbor.

 

(Autor teksta Milica Blanuša)

OVDE MOŽETE PREUZETI ON LINE PRISTUPNICU ODŠTAMPATI I DONETI U STUDIO. Pristupnicu inače popunjavate prilikom učlanjenja

TERMINI

Utorak

od  21.00 do 22.00 h

Četvrtak

od  21.00 do 22.00 h

Nedelja

od  20.00 do 21.00 h

 

 

Filtriranje naslova     Prikaži # 
# Naslov članka Pogodaka
Posete sajtu
90036
DanasDanas16
JučeJuče30
NedeljnoNedeljno85
MesečnoMesečno798
UkupnoUkupno90036
prijatelji
    
Translate
|