Share

postheadericon ŽURKA ZA KRAJ SEZONE!

Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 

Vodili smo vas u Koketu,

5. Jul 2014.i častili  naša 93 člana

se koktelima !

 

 

ČLANAK SRBIJA DANAS AKO ŽELITE DA VIDITE  ČLANAK  SA PORTALA SRBIJA DANAS KLIKNITE OVDE

06.07.2014. • 15:56h • Srbija Danas
Foto: Srbija Danas

Nekome su fokus cigare, a nekome jabuka

Ako već nemate naviku da se konstantno bavite sportom, slušajte sebe, meditirajte. Morate naučiti da se, bar jednom dnevno, isključite iz kolotečine.

Beogradski fitnes centar "Dfitness Studio" sinoć je napunio kafe klub "Koketu", organizujući mnogobrojne sportske i plesne tačke, s početkom u 23h.

Manifestacija je osmišljena, prvenstveno, za sve one koji tokom ove godine nisu bili mnogo sportski aktivni, ali su zato sinoć imali priliku da se podsete koliko je zdrav život bitan za svakog od nas. Proslava je simbolizovala zatvaranje sezone vežbanja u Dfitness centru i tom prilikom, njegova predvodnica i instruktorka, a nekadašnja prvakinja države u aerobiku, Danijela Ovuka ugostila je mnogo prijatelja koji su počeli da pristižu oko pola dvanaest.

Foto: Srbija Danas

U početku su gosti uživali u taktovima haus muzike, a kasnije je di džeja zamenio jedan beogradski bend, poznat po gostovanjima na Adi Ciganliji i ostalim klubovima glavnog grada.

Danijela nam se pohvalila da, od ukupno 20 vrsta pilatesa, njen tim obrađuje njih 19.
"Ako već nemate naviku da se bavite sportom, slušajte sebe, meditirajte. Morate naučiti da se, barem jednom u toku dana, isključite iz kolotečine", objašnjava Danijela. Za savršen zdrav dan, svakom savetuje konzumiranje vode u velikim količinama. "Ako imate potrebu da jedete, spavate – jedite i spavajte. Zdravlje je, zapravo, uživanje u svim zdravim stvarima koje volite, samo umereno".

"Koketa" je takođe ovom prilikom, ugostila velikog prijatelja Dfitness centra, pevača i baletskog igrača Aleksu Jelića koji govori da nije ljubitelj teretane i da ne mari za to koliko trbušnjaka treba da uradi svaki muškarac kako bi imao izvajano telo. Njegova prva ljubav, koja traje još od devete godine, jeste balet i nerado priznaje da se plivanju i pilatesu manje posvećuje, jer nema mnogo slobodnog vremena.

"Nije dobro gladovati 350 dana godišnje, a ostalih 15 dana vrhunski izgledati. Ipak je bolje 365 dana umereno jesti i zadovoljiti svaku svoju potrebu", savetuje baletan Narodnog pozorišta, koji 26. jula planira nastup u Herceg Novom gde će se prvi put oprobati u ulozi operskog pevača.

Foto: Srbija Danas

Sat i po vremena posle ponoći, posetioci su uživali u izvođenju ruske borilačke veštine četvorice članova i instruktora Dfitness centra, čiji je cilj bio da "običnom" čoveku pokažu načine pomoću kojih mogu da se odbrane od neočekivanog napada. "Ne treba da se bavite sportom zbog novca, već zbog samog sebe. Ljudi koji gledaju na to kao na deo zarade nikada neće osetiti pravu čar sporta i unutrašnjeg duha koji nam on pruža", ističe jedan od izvođača Dragan Žarković.

Dok se predsednica Danijela Ovuka na podijumu često obraćala gostima, atmosfera je rasla iz sata u sat. Puna Koketa je uživala u pesmama benda, na čijem repertoaru je većinom bio evergrin.

Na pitanje zašto sport i zdravlje danas nisu u žiži interesovanja, instruktorka reikija Branka Đoković objasnila je da je to zbog malog medijskog prostora koji se izdvaja upravo za sportske aktivnosti.
Proslava je trajala do prvih jutarnjih časova, a posetioci nisu prestajali sa igranjem.

 

 

AKO ŽELITE DA VIDITE  ČLANAK  SA PORTALA SRBIJA DANAS KLIKNITE NA LINK

03.07.2014. • 09:57h • Srbija Danas
Foto: Promo

Dfitness Studio vas 5. jula vodi u "Koketu"

Sportsko - kulturni događaj koji šalje poruku javnosti da sportom treba da se bave svi, bez obzira na godine.

Beogradski fitnes centar Dfitness Studio će u subotu, 5. jula za sve ljubitelje zdravog života organizovati sportsko–plesnu manifestaciju na kojoj će moći da nauče neke nove sportske veštine. Okupljanje apeluje na sve one koji tokom ove godine nisu bili mnogo sportski aktivni, pa će za to imati priliku ovoga vikenda u cafe klubu "Koketa" na Adi Ciganliji.

Gosti su javne ličnosti različitih starosnih dobi i profesija, što šalje poruku javnosti da sportom i rekreacijom treba da se bave svi, bez obzira na godine.

Ovaj događaj upotpuniće i neke poznate ličnosti: baletski igrač Aleksa Jelić, grupa Mobi Dik, najpoznatija srpska ritmička gimnastičarka i trener Milena Reljin, glumica Đurđija Cvetić,  voditeljka Miss Svetlana Koprivica, a njima će se, svojom dobrom muzikom i ritmom, pridružiti i DJ Đuka.

 

A.......OVAKO JE BILO NA ŽURCI,

SNIMAK 1

SNIMAK 2

 
Posete sajtu
129288
DanasDanas11
JučeJuče38
NedeljnoNedeljno108
MesečnoMesečno815
UkupnoUkupno129288
prijatelji
    
Translate
|