Share

postheadericon Mi krupnim koracima idemo napred :-)

Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Ovom prilikom Vas, dragi nasi vežbači, prijatelji aerobik i pilates studija, čitaoci, ali i svi Vi
koji informativno dodjete na naše stranice, sa zadovoljstvom obaveštavamo da naš,
pa slobodno i bez imalo stida mozemo reći ''mega studio'', radi punom parom i da naši vežbaci dolaze i odlaze prezadovoljni, sa osmehom na licu.
To se sigurno zove kvalitet i profesionalizam i to nije sporno.
To je potvrda našeg ozbiljnog pristupa treningu i našeg nastojanja da zdrav život i pravilan nacin vežbanja moraju da nadvladaju sve sile koje vode čoveka u neke mračnije tokove života, kao i svakodnevne obaveze  poslovnog čoveka, studenta...
Mi znamo kako pokrenuti  i probuditi u čoveku sve draži koje nam samo uz pravilno bavljenje sportom i održavanjem dobre mentalne i fizičke kondicije donose lepši, zdraviji, veseliji  i uspešniji novi radni dan.

Dana 23.02.2011. godine sproveli smo obećanje u delo i podelili 55 majica sa nasim logom STALNIM članovima naseg aerobik i pilates studija koji su toga dana bili na treningu.
Takodje, obaveštavamo sve vežbače koji nisu mogli da budu prisutni baš na ovom času, da ih njihov poklon čeka kod instruktorke Danijele.
Eto, toliko za ovo obraćanje, uz napomenu da mi uvek drzimo datu reč i obećanje i da, ako niste čuli jos uvek za nas onda vi niste uopšte u trendu :)

 

Drage devojke ,kliknite OVDE za download slike na kojoj ste najlepše :)  a snimak sa časa je takođe TU

 
Posete sajtu
73959
DanasDanas5
JučeJuče20
NedeljnoNedeljno5
MesečnoMesečno429
UkupnoUkupno73959
prijatelji
    
Translate
|